Погребана осумгодишната Анабела која почина на првиот школски ден

Малата Анабела од Србија која на првиот училишен ден се удави во река, по што ја пронајдоа соседите, беше погребана.

Таткото на осумгодишното девојче се онесвести од болка во капелата.

МИле едвај го држеле на нозе, а погребот го организирал токму тој со децата од првиот брак.

Коментари

Популарно