ВИДЕО: Луна како од мајка родена влезе во туш-кабина со нејзиното момче

Луна Џогани со својот дечко Марко Милјковиќ влезе во туш кабината, по што надвор се сончаа.

Иако Џогани кажа дека нејзината сестра страда затоа што ги покажува нејзините експлицитни снимки од градината, сепак сега таа се опушти и се бањаше со момчето во туш кабината.

Тие двајца постојано се бакнуваа, смешкаа и допираа, а во прв план беше задникот на Луна.

Коментари

Популарно