ФОТО: Ана Кораќ се појави како од мајка родена

Ана Кораќ и Давид Драгојевиќ пред неколку дена добија предупредување дека ќе добијат последици доколку при туширање искористат шанса за да разговараат.

Тие двајца повторно покажаа дека не им е до хонорарот, па влегоа во туш-кабината, ги тргнаа микрофоните и под туш разговараа.

Додека Драгојевиќ имаше долна облека на себе, Кораќ без малку срам се тушираше целосно гола, иако знаеше дека во туш-кабината се снима.

Нивниот разговор во еден момент го прекина Бора Сантана, кој требаше да оди по нужда, па Кораќ и Драгојевиќ не можеа пред нив да водат разговор.

Коментари

Популарно