ФОТО: Тијана не можеше да ја сокрие среќата

На друштвените мрежи Тијана Дапчевиќ често споделува фотографии како од работниот, така и од приватниот живот. Нејзиниот син Вук е одличен ученик, а неговите успеси и Тијана ги споделува на својот инстаграм-профил.

Вук очигледно тргнал по стапките на мајка му и почнал да учи да свири клавир.

„Испитот од клавир положен! Петка како куќа“, напишала Тијана под фотографијата што ја објавила со него и додала колку се гордее со својот син.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ispit iz klavira polozen! PETICA k’o kuća #majkaponosna #majkin❤️👼🏻

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

Коментари

Популарно