ФОТО: Некогашниот вардарец Илија Абутовиќ стана македонски зет!

Некогашниот вардарец, Илија Абутовиќ, стана македонски зет. Ракометарот на Рајн Некар Левен викендов во Скопје ја овековечи својата љубов со Македонката Сања Стојчевска.

Како и повеќемина други ракометари, кои се решија свадбите да ги направат во овој период меѓу двете сезони, така и популарниот Ико го стори истото.

На свадбата во еден од скопските локали присуствуваа многу пријатели и роднини на младоженците, како и повеќемина соиграчи на Абутовиќ.

Коментари

Популарно