„Тркалата му подарија крила на мојот ангел“

Со тажни стиховина својот фејсбук профил се прости неговата девојка Тамара.

-Младост и памет, бескрајна убавина, каде брзаш душо, дали знаеш за нашата болка. Толку многу сакаше од животот, но не ти било судено да остариш. Го гледам твојот совршен лик, дали се да исчезне како часза само еден момент, од преубаво лице остана само слика пред која солзите за момент тргнуваат. И знам дека и повторно така би направил, бидејќи љубовта за патт во дрцето ти се криеше, те зема тоа што го сакаше, тркалата на ангелот му подарија крила“ напишала Тамара, девојката на Даниел.

Веројатно од преголема брзина изгубил контрола па удрил во бандера, а на него налетал автомобилво кој биле неговите пријатели.

Коментари

Популарно