ФОТО: Каде точно била поставена ekcплозивна напpaва во прилепската чаршија

Врие од полиција во прилепската Стара чаршија. Припадници на МВР го обезбедуваат просторот околу локалите во близина на Градската саат кула, а според информациите од граѓани очевидци непознато лице оставило бомба кашикара во еден од локалите, објави Маркукуле.мк

На социјалните мрежи веќе се појави фотографија од бомбата, а полицијата работи на отстранување на ekcплозивната направа.

Коментари

Популарно