ФОТО: Ана Николиќ ја крена маичката и го покажа стомакот

Пејачката Ана Николиќ води борба со килограмите уште откако ја роди ќерката Тара. Таа е мошне дисциплинирана во моментот, водејќи сметка за нејзината диета и тренинг.

Ана сега реши да им ги покаже на сите резултатите од напорните тренинзи и строгата исхрана, па ја крена маичката и го покажа стомакот:

– Најсилните остануваат и кога се губи. Одимее “, напиша таа за фотографијата.

Николиќ сè уште има вишок на стомакот, но сепак е јасно дека пејачката ослабела неколку килограми, а тоа е најзабележливо на нозете.

Погледнете сами:

Коментари

Популарно