ФОТО: Кристина е вистинска бомба - жари и пали на Инстаграм

Пред бракот со македонскиот победник на „Х-фактор“ таа беше речиси анонимна, но после тоа многу работи се промениа.

Сега Кристина, поранешната на Даниел Кајмакоски најави музичка кариера, а пали и жари и со фотографиите.

Погледнете ја: 

Коментари

Популарно