ФОТО: Ќерката на весна Змијанац изгледаше вака пред „да се среди“

Ќерката на Весна Змијанац Николија Јовановиќ пали и жари со песните.

Убавата Николија не изгледаше секогаш како денес. Таа има направено неколку корекции, на носот, устата, забите, градите.

Коментари

Популарно