(ФОТО) Сани: „Градски превоз, чиста работа“

Македонската фолк пејачка Сани Гроздановска деновиве се возеше во автобусите на ЈСП, а тоа го овековечи со фотографија која ја објави на социјалните мрежи.

Пејачката автомобилот го замени со градскиот превоз и даде пример за многумина.

Погледнете ја: 

Коментари

Популарно