ФОТО: Пејачот ја покажа својата ќерка

Откако во 2014 година замина да си ја побара среќата во странство и да се усоврши во областа на „саунд инжинерингот“, Јован Јованов е комплетно посветен на музиката во Канада.

Тој две години е во Торонто со сопругата и ќеркичката, која сега ја покажа на социјалните мрежи.

Погледнете ја: 

Коментари

Популарно