Виц на денот

Жени

Пробајте да ги разберете жените:

Една плаче за маж.

Друга плаче од маж,

трета плаче по туѓ маж.

Папучар

Малиот Трпе го прашува татко му:

– Тато, знаеш што е папучар?

– Не!

– Па, изгаси ја правосмукалката да ти кажам!

Извор: http://www.vicoteka.mk#ixzz64dO1jUho

Коментари

Популарно