ФОТО: На нејзиното тело и завидуваат и средношколки

Во Јужна Америка кога ќе се изговори името Кетрин Фулоп веднаш се знае дека се мсили на една од најатрактивнитежени во тој регион.

Таа е водителка, фитнес ѕвезда и актерка и сето тоа не било чудно ако таа нема 54 години. Убавата актерка е мажена и има две ќерки, а изгледа како средношколка.

Погледнете ја:

Коментари

Популарно