Виц на денот

Бос

Го сретнува другарот Трпе  и му вика. Абе Трпе како си дотеран одело, кравата пантолона топ од каде вака. Трпе одговра:  знаеш шефот реши да ме дотера како оние возачите од филмовите.

Се чуди другарот и прашува, а Трпе зошто не носиш чевли.

Трпе одговара. Па нели гледаш дека пишува на оделово Боссс.

Цар

Се родил со царски рез и  се занесува дека е Цар

Гатачка

Една гатачка на жената која дошла на гатање и вика „Вашиот маж ќе умре“

Жената: Го знам тоа види дали ќе има истрага

Коментари

Популарно