Видео: Оваа изведба ќе ве наежи

Ова видео има повеќе од 40 илјади прегледи , а познатиот Андруш Ангелковски напиша

„Мајче моја..Поздрав до сите мајки ама едноставно убиствено“

Погледенете ја изведбата

Коментари

Популарно