Фото: Брајан Адамс ја воодушеви публиката

Вчерашниот концерт на Брајан Адамс започна со 20-минутни доцнење, ама тоа не ја уништи атмосферата. Напротив, Брајан Адамс си пее си растура, а журката почна со појавувањето на сцената.

"Здраво луѓе, јас сум Брајан и прв пат сум овде. Бидејќи сум првпат овде имаме доста за свирење. Имате време?", рече Брајан и продолжи со свирката.

Коментари

Популарно