ФОТО: Нивес не може да си ги „скроти“ градите

Нивес Целзиус со задоволство споделува разголени фотки на Инстаграм со своите фанови, а овој пат одлучи да сподели една во одело, но тоа не значи дека им го „скрати“ погледот на нејзините заносливи облини.

Всушност, горниот дел го составува сако кое едвај и ги прекрива бујните гради, а атмосферата дополнително ја „вжешти“ со тоа што не облече градник.

„Тој: Може да облечеш некое одело, да не те гледа цел град. Јас: Решено!“, напишала Нивес под фотографијата, но кој е мистериозниот „Тој“, не открила.

Во помалку од половина час заработи преку 5000 лајкови, а не изостана и вообичаената количина на комплименти.

Погледнете ја: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On: " Možda da obučeš neko odijelo, da ne bleji cijeli grad" . Ja: " Riješeno!" 💛

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Коментари

Популарно