ВИДЕО: Младенците се разнежнија од неговите песни

Српскиот пејач Саша Матиќ присуствуваше на свадбата на Вељко Ражнатовиќ, синот на балканската ѕвезда Цеца, кој судбоносното „да“ ѝ го кажа на својата избраничка Богдана Родиќ.

Матиќ со својот глас и избор на песни успеа да ги расплаче младенците.Вељко и Богдана кои цела свадба беа весели и намсеани, беа разнежнети од песните на Саша и пуштија по некоја солза.

Коментари

Популарно