Видео: Кој пејач имаше среќа Цеца да му седи во сkут?

Фолк дивата Светлана Цеца Ражнатовиќ, од моментот кога излезе на сцената, успеа да го привлече вниманието на јавноста, но нејзините тогашни постари колеги предвидуваа дека таа ќе биде голема starвезда, што  навистина се случи.

На почетокот на нејзината кариера, кога беше многу млада, Цеца позираше со пејачот Бобан Здравковиќ на насловната страница на магазинот Сабор.

- Цеца буквално беше дете кога почна да пее. Таа во тоа време доаѓаше на мојот концерт и сите веднаш знаевме дека таа ќе биде голема звезда. И кога стана голема звезда, јас сум секогаш среќен кога ќе ја видам, и јас сум среќен поради тоа - рече пејачот, а потоа откри кава била Цеца за соработка тогаш .

- Девојченце која имаше многу енергија,  и за која навистина се очекуваше да биде голема звезда - заклучи  Бобан

Здравковиќ.

Коментари

Популарно