ФОТО: Катерина Ивановска и по бременоста има сеуште секси задник

Познатата македонска манекенка Катерина Ивановска ниту мајчините обврски не ја спречуваат манекенката да тренира.

А кога нема кој да го чува синчето таа го носи со себе во теретана, или пак можеби сака да му биде пример за здрав и физички живот.

Имено, водителката Миа Костова ја снимаше Кики како вежба, а додека вежба во рацете го држи синчето Вања кој и прави друштво на мама.

Миа во описот на видеото  вели: „И после било лесно да се биде манекенка“ вели водителката, а на ова мама Кики само се насмеа и го покажа јазик.

Коментари

Популарно