ФОТО: Сопругата на Ами Џи е природна бомба

Огњен Амиџиќ е опкружен со убавици од кои поголемиотдел се со силикони, а има сопруга која е природна убавица.

Данијела Димитровска која има и македонско потекло, е прекрасна.

Погледнете ја: 

Коментари

Популарно