Мајка и ја терала да работи со неа во јавната куќа, но таа немаше желудник за тоа

Мајката на Весна држела три јавни куќи во Виена и ја терала да работи со неа, но таа не сакала. Овој шокантен детал од минатото го открила Весна Ривас.

“Кога Весна би сакала да ја раскаже правата вистина за својот живот, и камен ќе заплаче. Таа раскажуваше дека нејзината мајка држела кафана во Виена, а поточно држела три јавни куќи. На Весна секогаш и било срам поради работата со која занимавала нејзината мајка иако со нејзе била во одлични односи“, раскажала своевремено Ривас и додала:

“Се обидела да работи со неа, но тоа никогаш не го можела да свати и не сакала да биде во сето тоа, па се вратила во Србија. Мајкаи ја терала да работи со неа во јавната куќа, но таа немаше желудник за тоа. Отсекогаш била жена мангуп, неа ја обожуваа криминалци бидејќи секогаш беше другар и сега е лавица“

Коментари

Популарно