ФОТО: Ќерката на Мадона целосно се разголе

Лур Марија Чикона Леон, 23-годишната ќерка на Мадона, за која малку се зборува, но е позната како наследничка на една од најголемите ѕвезди на денешницата ссе соблекла во бикини и ја запрепастила цела плажа.

Кралицата на поп-музиката ја добила Лурд до танчарот Карлос Леон, а меѓу децата на познатите е исклучок затоа што има свој стил и начин на однесување.

Мадона покрај неа има уште 5 деца, синот Рок кој го добила со поранешниот сопруг Гај Ричи и четири посвоени деца од Африка.

Коментари

Популарно