Петар Рупески го фати светиот крст по петти пат

И годинава најсреќен меѓу стотината верници кои утрово се фрлаа по Светиот крст во осветените води на Охридското Езеро, беше 30-годишниот Петар Рупески од Варош, кој прв успеа да доплива до крстот.

Рупески, годинава, светиот крст го фаќа по петти пат

Коментари

Популарно