ВИДЕО: Погледнете како Коби ја учеше својата ќерка Џиџи

Коби Брајант загина во хеликоптерска несреќа заедно со неговата ќерка Џијана. Тие  биле на пат кон академијата Мамба за кошаркарска практика кога се случила несреќата. Академијата е во близина на Таусанд Окс

Џијана која имаше 13 години тргна по стапките на својот татко. Тренираше и ја сакаше кошарката на која и беше максимум посветена. Поради нејзината љубов кон кошарката, но и нејзиниот татко ја викаа „Мамбасита“,  по угледот на татко и кој беше познат како „Црна мамба“ .

Џиџи со радост ги примаше советите на Коби Брајант, знаејќи дека подобар тренер нема ни да најде од нејзиниот татко.

Погледнете како тие заедно тренираа и како Џиџи го слушаше својот татко

Коментари

Популарно