ФОТО: Сите тие патувале на кошаркарски натпревар на Мамба Академија

Полицијата ги идентификува сите кои ги загубија животите.

Покрај семејствата Брајант и Алтобели, меѓу загинатите се Сара Честер и нејзината ќерка Пејтон, 38-годишниот кошаркарскиот тренер Кристина Маузер и пилотот Ара Зобајан.

Сите тие патувале на спомнатиот кошаркарски натпревар на Мамба Академија, од Оринџ Каунти во Таусенд Оукс.

Коментари

Популарно