ФОТО: Таа е најзгодната учесничка во „Задруга“ годинава

Во „Задруга 3“ учествува Ива Гргуриќ од Хрватска.Таа е дефинитивно најзгодна учесничка во реалното шоу годинава.

Иако многумина го спорат нејзиниот морал, со оглед на тоа дека призна какви работи правела во минатото, на Ива никој не може да и замери ништо за изгледот. Таа е вистинска “бомба“, а мажите полудеа по неа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always on my mind ♥️

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubrovnik on fire 🔥

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on

Коментари

Популарно