ЛУДАК НА ДЕНОТ: "Цел живот тренирав за ова, јас на полиција не застанувам, ако треба пукајте"

По прогласувањето на полициски час во Македонија се појави и ваква објава на социјалните мрежи. Извесен "El Deliquente" порача дека цел живот тренирал за ова и дека нема да го почитува полицискиот час, ако треба нека пукале во него.

*Редакцијата на zase.mk апелира до сите граѓани да се придржуваат до мерките за да побрзо се спречи ширењето на вирусот. #СедетеДома

Коментари

Популарно