ФОТО: Моќна фотографија која ги покажува жртвите на хероите на денешницата

Моќна фотографија од Белград ги покажува жртвите на хероите на денешницата.

На неа, полицаец и неговата сопруга, која е медицинско лице, си даваат поддршка преку стакло, додека и двајцата ги извршуваат своите работни обврски.

Коментари

Популарно