Вака изгледа македонската учесничка од „Ѕвездите на Гранд“ во 9-иот месец од бременоста

Македонската учесничка Елена Миленковска ги напушти „Ѕвездите на Гранд“ кога дозна дека е бремена од нејзиниот сопруг, колегата Гуте Маринковиќ. Гуте и Елена се запознаа во „Ѕвездите на Гранд“ во претходната година кога и двајцата беа под менторство на Ана Бекута.

Тие нивната љубов ја крунисаа со брак, а наскоро ќе станат родители на нивното прво дете, син. „Ѕвезде Гранда“ парот на социјлните мрежи несебично ги известува своите фанови за нивните активности и нови случувања.

Така, Миленковска неодамна влезе во 38та недела односно во 9 – иот месец од бремноста и наскоро нивното семејство ќе добие нов член.

Погледнете како изгледа Елена неколку дена пред породувањето.

Коментари

Популарно