(ВИДЕО) Како од „мајка родена“: Милијана заврши во туш-кабина со него, Милојко ќе збесне!

Заедничкото туширање на Милијана Божиќ и уште еден учесник во „Парови“ привлече големо внимание на фановите на реалното шоу.

Тие по полноќ, без облека, завршија во туш-кабината, а потоа Милијана ги откри деталите пред Милојко Божиќ.

„Ме праша Милијана зошто не се соблеков, а јас ја погледнав и го направив тоа“, вели учесникот во реалното шоу за случуваањта во туш-кабината.

Изненадена сум, не можам да верувам што се случи“, кажа Милијана, а додека откриваше како и кога се случило тоа, покрај неа седеше Милојко, на кого очигледно не му беше сеедно да го слуша и гледа тоа.

Погледнете во продолжение како изгледаше тоа во „Парови“.

Коментари

Популарно