Ја пречекаа како кралица

Слоба Радановиќ отиде во Зрењанин со својата девојка Јелена за да го посети семејството. Иако се шпекулираше дека раскинале, се чини дека Слоба и Јелена уживаат во љубота.

Тие ја посетија мајката на пејачот Драгиња и сестрата Мирјана, а на Инстаграм профилот на Јелена се појави фотографија на која се гледа како ја пречекале.

На споменатата фотографија, Јелена седи во скутот на мајката на Слоба, тие се прегрнати и двете се смеат, а до нив е Мирјана, сестрата на пејачот, која исто така има насмевка на лицето. Очигледно е дека мајката на Слободан ја сака новата снаа.

Коментари

Популарно