(ВИДЕО) За Луна романтика до перфекција, а за Марко..

Третата сезона на реалното шоу „Задруга 3“  полека се ближи кон крајот. И додека се прават планови и потпишуваат договори со учесниците за наредната, четврта,  на имотот се’ уште е возбудливо. Вчеравечер, Марко Миљковиќ и Луна Ѓогани беа сами на софата во дневната соба, по исфрлањето кога Миона Јовановиќ го напушти имотот во Шимановци.

Притоа марко и Луна разменија само неколку реченици. За време на овие романтични моменти без зборови, Луна го држеше Марко за рака, а не обрнувајќи внимание на она што се случува под неговите пантолони.

Така момнетите на осаменост заљубовната двојка за Луна се претворија во романтика до перфекција, а за Марко во возбуда со ерекција… Од држење за рака до „шатор во панталони“!

Коментари

Популарно