(Видео) Се „тресеше“ студиото: Станија и Кристијан жестоко се скараа сред емисија: Таа удри ниско..

Неодамна се појави вест дека Кристијан Голубовиќ излегол од затвор, а малку потоа потпишал договор за популарното реално шоу „Задруга 4“.

За каранците меѓу неа и Станија Добројевиќ не престанува да се зборува уште од излегувањето од „Фарма 6“, а сега пред камеритеповторно се скараа за работа за која сите мислеа дека ставиле крај пред многу години.

Како и да е, гостите во „Магазин ин“ и Сања Маринковиќ се најдоа очи во очи, а меѓу нив почнаа провокациите.

„Колку следам, нешто постојано ме критикуваш по медиуми“, кажа Станија. „Ме нервира тоа. Тој е, како, изнудил од неа пари, ја ограбил, ова, она“, кажа тој.

Сепак, Станија не му остана должна, а имаше јасна порака.

„Потпиша со Задруга 4, сега е време да победиш, па јас да ти изнудам пари“, порача Станија.

Коментари

Популарно