(Видео) Џогани ќе оди на психијатар: Призна дека ѝ треба лекување

Луна Џогани во радиото на емисијата „Амнезија“ во „Задруга“ ја отвори душата за тоа како се чувствува по посетата на младата сестра Бланкица. Потоа зборуваше за проблемот кој го направи.

„Јас не можам да верувам што направив на своето семејство, мене тоа ме нервира, јас не сум добро. Мојата мајка знае дека никогаш не би направила такво нешто. Самата таа ми кажа дека ќе ме удри со шлаканица на реалноста, а тоа беше мојата сестра. Јас едноставно не сум добро, кога ќе излезам од тука, мора да посетам психијатар“, кажа Луна.

Џогани зборуваше и на претходната ноќ, кога беше главен актер по забавата.

„Синоќа полудев без причина, испив повеќе од што треба, се врати Луна од првата сезона, која хистерија ја фаќа. Не е срамота да се каже дека не сум добро“, објасни таа.

Коментари

Популарно