(Видео) Повторно средба меѓу Луна и Гастоз: Пејачот имаше порака за неа, а таа му врати!

Во текот на вчерашното попладне, учесниците во реалното шоу одговараа на прашања на гледачите, а едно од нив беше испратено кон Марко Миљковиќ.

„Бидејќи си познат како добар организатор, кој ќе ја води Луна кај Гастоз кога ќе излезе“, беше прашањето на гледачите.

„Многу смешно. Ако некој треба да ја носи кај Гастоз, јас ќе го направам тоа. Се е веќе решено и договорено“, кажа Марко.

Ова прашање ја изнервира Џогани, па мораше веднаш да се вклучи. „Ќе го земам автомобилот БМВ и сама ќе одам“, кажа Луна. Подетално за тоа може а погледнете во видеото во продолжение.

Коментари

Популарно