Едита Арадиновиќ направила сообраќајка, се судриле три автомобили, а потоа…

Едно момче се јави на социјалните мрежи и кажа дека неговата мајка имала сообраќајка, која ја предизвикала Едита Арадиновиќ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NARANIO COVEK?!🤣🤣🤣🤣🤣

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

Тој тврди дека Едита притоа избегала од лице место и вели дека Арадиновиќ плачела, а потоа заминала и кажала дека не може да ја плати штетата.

„Тоа беше недоразбирање. Беше ланчен судир, последниот автомобил, третиот беше изгребан минимално. Се договоривме веднаш, се јавивме кај мајкта на момчето, а потоа се извини кога дозна што се случило“, открива Едита.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za moju i vasu dusu❤️

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

Коментари

Популарно