Атијас ја чека пекол: Ќе ѝ ја одземат ќерката Нина!

„Српски телеграф“ во нивното пишано издание, во делот реално шоу, денеска понуди интересни приказни од животот на учесниците во најпопуларните емисии во регионот.

Оваа недела очекуваат приказни за Анабела Атијас, Кристијан Голубовиќ, Осман Кариќ и други учесници во реалните шоуа.

Сепак, најинтересна е приказната дека Анабела ќе остане без својата најмлада ќерка Нина. Повеќе детали за тоа се очекуваат во текот на следните денови.

Коментари

Популарно