(Видео) Пан&ка меѓу учесниците во Задруга: Луна е избезумена, испрати и апел!

Финалето на третата сезона во реалното шоу ќе се одржи на 10 јули. Меѓутоа, учесниците уште не знаат, а во куќата почна да се шпекулира дека реалното шоу може да продолжи, по што завладеа страв.

Луна Џогани најмногу се исплаши поради тоа, па зборуваше и со кучето на Јелена Пешиќ.

Сите имаат теорија дека ќе продолжи Задруга, тоа ме нервира, нека стигне писмото. Рита, кажи дали сакаш и ти да излезеш и да си играш во дворот, преземи нешто“, кажа Луна.

Како изгледаше тоа, може да погледнете во видеото.

Коментари

Популарно