(Фото) Анастасија ужива на луксузниот имот на нејзиното момче со фантастичен поглед

Младата пејачка и ќерка на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија своето слободно време најчесто го минува кај момчето Ѓорѓе Кулиќ во Нови Сад на неговиот раскошен имот.

Анастасија Ражнативиќ неретко објавува фотографии од оваа локација, а очигледно е дека ужива во мирот и тишината на имотот на нејзиното момче кој има огромен двор со базен и тоа крај Дунав.

Анастасија деновите ги минува на базенот каде се сонча и ужива со Ѓорѓе, своето и неговото друштво и очигледно одморот и годи.

Нејзниот бронзен тен и извајано тело мами водишки на многу следбенцици на социјалните мрежи.

Коментари

Популарно