(Фото) Охрид и вечерва беше преполн

Охрид летово е полн со туристи, а најмногу гости се очекуваат традиционално за Илинден, кој годинава се паѓа во недела, па голем број скопјани заминаа на езерото уште денеска на продолжен викенд.

Кејот, како и шеталиштето вечерва се преполни со туристи, кој со маска, кој без. Каква е атмосферата може да видите во фотографиите.

Коментари

Популарно