Фото: Што народ сме?

Градски парк Скопје неодамна поставени корпи за отпадоци,а глетката е загрижувачка. Корпите се механички деформирани- оштетени, дополнително канделабрите се со отворени контролни кутии.

Прашања до надлежните:

1. Кој е сторителот на оштетувањата?

2. Дали надлежните планираат да преземат нешто со цел да се спречи оштетување на инвентарот во градскиот парк?

3.Апелираме да се санираат столбовите на уличните сијалци-канделабрите со цел спречување на трагични настани.

 улични сијалици со 

Коментари

Популарно