Бившата на Даниел Кајмакоски има ново момче

Кристина Димитриевска после разводот со пејачот  Даниел Кајмакоски особено внимение им се посвети на сопственот живот и кариера, пробивајќи се на голема врата меѓу познатите и популарни личности.

Кристина летово често го минуваше во Охрид. Оттаму нови фотографии постојано објавуваше на социјалните профили.

Во опуштена атмосфера крај езерскиот бисер, тетовската убавица седната во столица, од утро до мрак ужива во својот пијалак, впивајќи ги последните сончеви зраци на летото што си оди. Сепак, на една од споделените фотографии, Кристина не е сама. Во кафе барот на истата плажа, мисицата e навалена на рамото на младо, тетовирано, мускулесто момче, чија широка насмевка доволно говори, колку нејзиното друштво му годи. И тука веднаш се раѓаат „сомнежите“ и дилемите, дали можеби по разводот со Даниел Кајмакоски, Кристина Димитриевска за прв пат јавно го покажа новото момче?

Во описот на фотографијата таа со емотикон во вид на срце нагласила дека се работи за љубов, но пријателска.

Таа претходно дополнително ја подгреа атмосферата со кусиот видеоклип од автомобилот во кој јасно и отворено порача.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Kissing burns 6.4 calories a minute. Wanna workout?”🤔💋🌄

A post shared by MISS BALKAN 2019 👑 (@kristina.dimitry) on

„Бакнувањето согорува 6,4 калории во минута. Сте за ‘тренинг’?“

Коментари

Популарно