(Фото) Ирена Спировска се разголе и ги покажа стомачните мускули

Македонската ТВ водителка Ирена Спировска важи за една од најзгодните жени на нашата сцена, кој редовно објавува фотографии на социјалните мрежи од нејзините спортски активности.

Таа е голем љуботел на природата и често оди на планинарење.

Овој пат изненади со фотографии на кои се гледа нејзиното вајано тело, на кое може да ѝ позавидат и младите девојки.

Коментари

Популарно