Еве како изгледала Џенифер Лопез како мала, ќе ви стане јасно дека влече латино корени

Да му кажеше некој на нејзиното сиромашно семејство дека ќерката ќе им стане најплатената пејачка на денешницата, немаа да поверуваат. Да, Џенифер Лопез стана тоа и многу повеќе. Денес е сопруга и мајка, трендсетерка и борец за правата на жените.

Игледа совршено на 50 години, а во најраната младост била многу повлечена, срамежлива и мирна. Ги има цртите од порториканскиот народ а еве како изгледала:

Коментари

Популарно