(Фото) Згодна обожавателка го истетовира Биковиќ на незгодно место, неговиот коментар е…

Освен што е еден од најуспешните српски актери, Милош Биковиќ е еден и од најомилените, во што апсолутно и самиот се убеди и тоа на необичен начин.

И доколку досега имаше поразлично мислење за тоа колку жените се луди по него, сега дефинитивно нема да биде бидејќи една обожавателка имаше необичаен „подарок“.

Станува збор за тетоважа од Биковиќ, која е направена на необично место, односно на нејзиниот задник. Сликата дојде до актерот на социјалните мрежи, па тој реши да реагира на тоа.

„Добро минав. Голем поздрав за девојката која го направи ова, но и за мајсторот кој го правеше“, порача Биковиќ.

Коментари

Популарно