Драги пријатели, упатуваме апел за помош Тони!

И кога ни малку човек ќе се надева дека ќе се случи најлошото, тоа не бира. Вчера кичевската област беше потресена од ненадејната смрт на нашата другарка и сограѓанка, ценета сопруга на нашиот другар Тони Музоски, сестра на наш пријател.

Познавајќи ја ситуацијата во која се наоѓа во овие тешки моменти немајќи доволно финансии да ги покрие големите трошоци се сплотивме заеднички да му помогнеме на Тони „кој колку може“ да донира на неговата трансакциска сметка.

Кичевчани до сега покажале огромна солидарност кога е во прашање било каква помош кога е најпотребна, да го покажеме тоа повторно, за во овие тешки мигови низ кој поминуваат најблиските да им подадеме рака!

Трансакциска сметка : 530500021206970

Име презиме: Тони Музоски

Банка: Охридска банка

Доколку некој неможе да донира преку банка, може да помогне лично остварувајќи контакт на тел бр. 070/886-463

Со почит до сите хумани луѓе!

Порта,мк

Коментари

Популарно