Кија Коцкар била со тројца мажи за само седум дена!?

Вук Моб во Задруга имаше неверојатни тврдења. Една од тие е дека Кристина Кија Коцкар, наводно, била за една недела со тројца мажи, и тоа со раперот, Стефан Кариќ и Слоба Радановиќ.

Кија овие тврдења на Вук Моб остро ги демантираше, а притоа за овој случај се јави и нејзното поранешно момче Слободан Радановиќ.

Слоба имаше да каже само едан работа за целата драма која ја потресе Србија. „Не ме интересира што се зборува и од каде се таквите приказни“, вели Слоба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa nama nema normalnih slika. Sorry #shakira #myhipsdontlie

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Коментари

Популарно