(Фото) Зоран Џорлев ги избричи брадата и мустаќите, изгледа како друг човек

Нашиот маестрото на виолина, Зоран Џорлев, го смени имиџот и по долго време ги избричи брадата и мустаќите по кои беше препознатлив. Сликите, Џорлев ги објави на „Фејсбук“ и се пошегува:

„Горан, брат му на Зоран. Малку освежување без брада“, напиша тој во опис на фотографиите.

Погледнете го:

Коментари

Популарно